Rondvluchten

Angel Air Rondvluchten wordt uitgevoerd in samenwerking Aerolin. Aerolin beschikt o.a. over Cessna 172 vliegtuigen en is volledig gecertificeerd door ILenT (Dutch CAA-NL) om te werken onder het Air Operator Certificate (AOC) nummer NL-AOC-75/1.

Introductieles

Om u kennis te laten maken met de vliegopleiding is het mogelijk om een introductie vliegles te volgen bij ons op vliegveld Midden-Zeeland of vliegveld Seppe. Door onze ervaren instructeurs wordt u ingewijd in de beginselen van het vliegen, de vluchtvoorbereiding en kunt u een groot deel van de vlucht zelf sturen!

Leuk om cadeau te doen!

Deze introductielessen zijn uitermate geschikt om kennis te maken met de luchtvaartsport in al zijn facetten. Wie weet schuilt er wel een privé piloot in u!

Breda Airport

Sinds januari 2020 werkt Angel Air samen met iFly en verzorgd nu ook introductie en lesvluchten vanaf vliegveld Seppe bij Breda. Hiervoor wordt een Pipistrel Alpha Trainer ingezet. Dit is een tweepersoons MLA lesvliegtuig welke ook door ons voor de basisopleiding MLA-SEP gebruikt wordt.
Zie ook de website van: iFly Benelux.

Boek uw vlucht hier!

Het laatste nieuws

  • Angel Air verzorgd nu samen met Aerolin rondvluchten vanaf Midden-Zeeland
  • Meer info: bel: 06-21826582 of mail vlieg@angelair.eu
  • iFly, de importeur van Pipistrel vliegtuigen in de Benelux, werkt exclusief samen met Angel Air vanaf Breda International Airport, bij Seppe.

PH-4M2

Pipistrel Alpha Trainer
Met superieure vliegeigenschappen, laag brandstof verbruik, ideaal voor de basistraining!